Knattebio

Knattebio

Knattebio - bio för de yngsta

Knattebio är bio för dig 2 år och uppåt. Biblioteket delar ut goodiebags. Dessutom, chans att vinna en bok på din biobiljett! Gratis inträde. Alltid klockan 15.00 på Centrumbion i Torsås. Knattebio är ett samarbete mellan biblioteket, Centrumbion och öppna förskolan.

26/2 Yuku och fjällets blomma

Den lilla musen Yuku bor med sin familj i källaren på ett slott. En dag skadas hennes mormor av en katt och blir sängliggande. I en av mormors böcker har Yuku läst om en magisk evigt lysande blomma som växer på en bergssluttning. Nu är hon fast besluten att hitta blomman för att mormor ska få vandra vidare i ljus.
Vår lilla mus - med stort mod och ett stort hjärta - beger sig ensam ut i världen. På sin färd möter hon snart andra djur som både skrämmer och hjälper henne.

19/3 Giraffens cykel - ett fnittrigt filmpaket

Spöket Laban, Lilla Anna och Karla Kanin har fått en ny kompis. Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp. Arg och besviken räcker Giraffen sin cykelhjälm till den betydligt mindre vännen Apan. Apan visar sig kunna cykla fantastiskt bra, till och med på händer. Då blir Giraffen avundsjuk och gör något riktigt elakt. Knattepaketet består av Lilla Spöket Laban, Lilla Anna samt Karla Kanin på stranden.

Språk